T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Murat Atılgan Ortaokulu

Murat Atılgan Ortaokulu

Telefon
02222303168
Belgegeçer
02222303169
WEB
https://muratatilgan26.meb.k12.tr
Adres
Deliklitaş Mahallesi, Deliklitaş Caddesi No 55, Odunpazarı / Eskişehir
Vizyon
Milli ve insani duygularla donanımlı; Atatürkçü, laik, topluma örnek davranışlar sergileyen bireylerin yetiştiği; yurt genelinde tanınmış, kaliteli, eğitimde öncü bir kurum olmak.
Misyon
Tam donanımlı bir eğitim ortamında öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarabilecek ve geliştirilebilecek demokratik değerlere sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, iyi iletişim becerilerine sahip, akılcı düşünen, öğrenmeyi bilen, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz öğrencileri bilimsel-sosyal-kültürel-sanatsal ve sportif her alanda çalışmalar yapmakta olup; tüm bireysel ve grup çalışmaları aile-öğretmen ve okul idaresince takip edilmekte ve desteklenmektedir. Bir çok alanda her yıl başarılar gösterilmekte ve kupalar alınmaktadır.
Öğretmen :78
Öğrenci :1145
Derslik :21
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3400
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili eğitim uygulanmaktadır.
Saatler
Sabahçı öğrenciler başlama: 07:35, bitiş: 13:15 ... Öğlenci öğrenciler başlama: 13:35, bitiş: 19:15
Isınma
Okulumuzun ısıtma şekli kalorifer sistemi olup; yakıt olarak da doğalgaz kullanılmaktadır.
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Okulumuz yabancı dili İngilizce'dir. 5. sınıflarda hazırlık olarak İngilizce dersi haftada 11 saate kadar verilmektedir.
Ulaşım
Odunpazarı-Yunusemre Caddesinden geçen 8-2-25-13-32-29-19 Numaralı Halk Otobüsleri Petrol Durağında inilince okulumuza yürüme mesafesindededir.Ayarıca Vilayet durağındaki tramvay durağı okulumuza yürüme mesafesindedir.
Servis Bilgisi
Uzaktan gelen öğrencilerimiz için servis mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Odunpazarı sıcak sular mevkiinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kaymakamlığa 350 m. Valiliğe 500m.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda kadrolu 76 öğretmen; 1 memur 1 tane de hizmetli personel bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz öğrencileri 2021-2022 Eğitim ve öğretim yılında; * Dart Yıldız Erkeklerde Eskişehir 4´üncüsü; * Masa Tenisi Yıldız Kızlarda Eskişehir 3´üncüsü; * Satranç Yıldız Genelde Eskişehir 1´incisi; * Futsal Yıldız Erkeklerde Eskişehir 3´üncüsü; * Yüzme Küçük Erkeklerde Eskişehir 2´ncisi; * Yüzme Yıldız Erkeklerde Eskişehir 4´üncüsü; * Yüzme Yıldız Kızlarda Eskişehir 2´ncisi; * Voleybol Küçük Kızlarda Eskişehir 4´üncüsü; * Voleybol Yıldız Kızlarda Eskişehir 4´üncüsü olmuşlardır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda her yıl Tübitak 4006 projesi yürütülmektedir. Okulumuzda bilişim ve internet etkin olarak kullanılmakta olup, robotik kodlama çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz E-Twinning projesi nedeni ile Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketine sahiptir. Okulumuz Beyaz Bayrak sahibidir. Şiir dinletileri, tiyatro çalışmaları, müzik dinletileri yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan ve ortağı olduğumuz Erasmus + projemiz devam etmektedir.
Diğer Hususlar
Okulumuz Eskişehir´in en merkezi bölgelerinden birinde yer almaktadır. Sıcak sular bölgesinde bulunup, çevresi tamamen iş yerleri ile çevrilmiştir. Bahçesi otopark olarak işletilmekte olup, en güvenli ve disiplinli okullardan biri olarak göze çarpmaktadır.
Yazdır